top of page

Kik vagyunk mi?

Egy családias vállalkozás, ami több mint 11 éve dolgozik a bútoriparban. Szakmai tapasztalatunkat számos hazai és nemzetközi projekten szereztük, dolgozva jelentős hazai cégeknek és magánembereknek egyaránt.
Ez idő alatt volt szerencsénk bejárni Európát, illetve eljutottunk az Egyesült Államokba is, több száz munkaállomásos irodák bútorozását végezve, hazánkban pedig többek közt neves szállodaláncok, bankok, irodaházak bútorozásán dolgoztunk.
Fontos számunkra, hogy a megrendelőnk ne csak egy bútorszerelő csapatot kapjon, hanem egy komplett megoldást egy adott munkára, ami a kiszállításon és a teljeskörű szerelési és beépítési munkán kívül magába foglalja a szakmai tanácsadást és az ügyfelekkel való kommunikációt is a lehető legeredményesebb munkavégzésért és legoptimálisabb végeredményért.
Rugalmasak vagyunk a projekt kivitelezésének minden területén, legyen szó vidéki illetve külföldi szerelési helyszínről vagy a szokásostól eltérő munkarendről.
Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően megtanultuk, hogyan tudunk összedolgozni más csapatokkal, hiszen legtöbbször a bútorszerelés csak egy része egy projektnek és fontos hogy a többi szakmával is együtt tudjunk dolgozni egy adott helyszínen, elkerülve a konfliktusokat illetve a bútorok sérülését.
Munkánkat professzionális gépparkkal végezzük, ezzel is biztosítva a magas színvonalat és a kulturált munkaterületet, továbbá mindig nagy hangsúlyt fektetünk a szerelés során keletkezett csomagolási hulladékok szelektív gyűjtésére.
Ha egy fiatalos, rugalmas csapattal szeretne dolgozni, akik garantáltan profi munkát végeznek, keressen minket bizalommal!

IMGL0110_edited.jpg
bottom of page